Delta State is al 40 jaar een gevestigde naam in de Amsterdamse makelaardij en opgericht door mijn vader (Gerard Vredevoort). Na mijn makelaarsopleiding aan De Hanze Hogeschool in Groningen ben ik meteen in de zaak gekomen. In 2000 ben ik beëdigd als makelaar bij de rechtbank in Amsterdam en een jaar later heb ik het bedrijf overgenomen. De kracht van Delta State was altijd het laagdrempelige karakter en het persoonlijke contact. Deze kernwaarden van Delta State heb ik altijd behouden en dat zal ook niet veranderen.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden als NVM Makelaar ben ik sinds 2014 ook penningmeester in het bestuur van de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA), die ruim 460 makelaars in de regio Amsterdam vertegenwoordigt en daarmee de grootste afdeling is van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (de NVM).

Het bestuur bestaat uit 7 leden en in mijn rol als penningmeester beheer ik de financiën en vertegenwoordig ik de leden in diverse werkgroepen (zoals commissie erfpacht) in de maatschappij waarin de Makelaarsvereniging Amsterdam een rol speelt.

Dus ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare makelaar in de regio Groot Amsterdam? Neem contact op en ontdek zelf wat ik voor je kan betekenen!