Vorige | Volgende

Dintelstraat 52 I Amsterdam

Deze woning is verkocht

Omschrijving

Zeer licht en ruim 4-kamer appartement van 74 m² met vrij uitzicht en een balkon op het westen. Daarnaast heeft de woning qua locatie een perfecte ligging voor de Young Professionel direct tussen het centrum en de Zuidas en op loopafstand van de Noord-Zuidlijn. Maar ook voor studenten is het perfect gelegen ten opzichte van alle hoge scholen en universiteiten.

ENKELE KENMERKEN
- Vrij uitzicht;
- 2 slaapkamers;
- Badkamer renovatie (nog uit te voeren).
- Erfpacht afgekocht tot en met 28-02-2053;
- Op loopafstand van Noord-Zuidlijn;
- Centrale verwarming;
- Woonoppervlak 74 m²;
- Perfecte ligging uitvalswegen;
- Servicekosten € 75,- per maand


INDELING
Vanaf de straat door gemeenschappelijk trappenhuis naar de eerste etage. Entree in de hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de grootste slaapkamer met daarnaast de woonkamer gescheiden middels ensuite deuren met de eetkamer gelegen aan de achterzijde. Het balkon is toegankelijk met openslaande deuren. De naast gelegen keuken heeft tevens toegang tot het balkon. De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde naast de keuken. De badkamer is voorzien van een bad met douche en een wastafel en toilet. De badkamer zal eerdaags geheel worden vernieuwd, de koper kan eventueel het contract overnemen.


OMGEVING
De Dintelstraat is een mooie rustige straat van de Rivierenbuurt (stadsdeel Zuid) tussen de Scheldestraat en Maasstraat. In de Scheldestraat vind je een gevarieerd winkelaanbod en veel goede restaurants. Aan het einde van de Scheldestraat zit een grote Albert Heijn. In de Maasstraat vind je veel specialiteitswinkels waaronder een goede bakker, een kaaswinkel, slagers en een biologische wijnwinkel.

De bereikbaarheid is voor zowel eigen vervoer als openbaar vervoer erg goed te noemen. Bus- en tramhaltes liggen om de hoek. Het treinstation ligt ook zeer dichtbij en schiphol is binnen 10 minuten te bereiken. Voor de auto is er een zeer goede aansluiting naar de Ringweg A10 en de A2.


VERENIGING VAN EIGENAARS & SERVICE KOSTEN
Het pand is gespitst op 5 juli 2000 (omzetting van een CFV naar een VVE) in 3 appartementsrechten. De servicekosten bedragen € 75,- per maand. Uit deze servicekosten worden een aantal gemeenschappelijke lasten betaald zoals bijvoorbeeld: opstal/brandverzekering, W.A. verzekering, kamer van koophandel, dagelijks & planmatig onderhoud, administratiekosten.


GROND
Het appartement is gelegen op het voortdurend recht van erfpacht uitgegeven door en in eigendom van de gemeente Amsterdam. De canon is vooruitbetaald tot en met 28-02-2053 waarbij de algemene bepalingen van 1994 van toepassing zijn.


KADASTRALE OMSCHRIJVING
het appartementsrecht, rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de woning op de eerste en op de derde verdieping van na te vermelden gebouw, met de daarbij behorende ruimte op de vliering, plaatselijk bekend te Amsterdam als Dintelstraat 52-I, kadastraal bekend als gemeente Amsterdam, sectie V nummer 10160-A, appartementsindex 2, uitmakende het één/derde onverdeeld aandeel in de gemeenschap bestaande uit het voortdurend recht van erfpacht, gelegen op de grond in eigendom van de gemeente Amsterdam, met de rechten en plichten van de erfpachter op de daarop gestichte opstallen zijnde een flatgebouw bestaande uit 3 woningen plaatselijk bekend als Dintelstraat 52.

NB: De berging op de 3e verdieping en de vliering behoort toe aan index A-3 en is vastgelegd middels een kwalitatieve verplichting.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 75 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
74 m²
Overige inpandige ruimte
1 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m²
Externe bergruimte
1 m²
Bruto inhoud
249 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
V
Indexnummer
A2
Perceel
10160
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
vr 28/2/2053
Ligging
Vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object